Új gyógyszer a cukorbetegségre

Az FDA engedélyezte a Cycloset nevű gyógyszert, ami javítja a vércukorszint kontrollját a felnőttekben, akik a 2-es típusú cukorbetegségben szenvednek.

A gyógyszer új megközelítésben segít a 2-es típusú cukorbetegségen. A dopamin nevű anyag szintjét növeli, ami segíti az idegsejtek kommunikációját.

A Cyclosetet szájon át lehet szedni reggelente, két órával kelés után, étellel együtt.

Tanulmányok bizonyították, hogy a dopamin aktivitás növelése, egy bizonyos időszakában a napnak, újraindíthatja a biológiai órát, hogy javítsa a metabolizmusbeli problémákat, amiket a cukorbetegség okoz.

A tesztek alatt, a legsúlyosabb mellékhatások a hányinger, hányos, fáradtság, fejfájás és szédülés voltak. Egyik eset sem volt súlyos és akkor jelentkeztek csak, amikor a beteg elkezdte szedni a gyógyszert.

A Cycloset aktív hatóanyaga, a bromocriptine mesylate nem új hatóanyag. Már használták más gyógyszerekben is, például a Parkinson-kórra, általában nagyobb adagban.


Címkék: cukorbetegség, vércukor, Cycloset
#3
ferenc57 - 2011.11.12 08:12
Majdnem elfelejtettem! A Kulcsszó! Gluthation Amino-sav. Ferenc
Előzmény: #2
#2
ferenc57 - 2011.11.12 08:10
Nekem már 7.-éve javítanak valamin,stabilizálnak nekem itt mindent!!! Hát akkor ezt olvassa el akit érdekel,és keressen meg. Én nem gyógyszertől.
Üdvözlet azoknak akik olvassák az én történetemet.
Matkovics Ferenc vagyok,inzulinnal kezelt cukorbeteg.
7.-éve próbálok úrrá lenni ezen a szörnyűségen.Kipróbáltam talán az összes lehetséges segítőszándékkal ajánlott készítményt,minden eredmény nélkül. Egy hónapja kapcsolatba kerültem Bujdosó Ferenc barátommal,aki egy beszélgetést követően felajánlotta hogy megoszt velem egy nagyon fontos információt a cukorbetegségemmel kapcsolatosan. ketelkedve fogadtam,de beleegyeztem. A kapott dokumentumot,valamint az ő életútját elolvasva,kértem hogy ha lehetséges,élni szeretnék a felajánlott lehetőséggel. Röviden mi is történt. Amikor bekapcsolódtam a programba,akkor a vércukor szintem a 9-10,körül volt átlagosan,ami magasnak mondható. Ahogy elkezdtem alkalmazni az ajánlott módszert,az 5.-nap csökkenő tendenciát mutatott a mért vércukor érték 2.-egységgel.Azt tapasztaltam,ahogy telnek a napok,nem csak a vércukor szintem,hanem az általános hangulatom közérzetem javult,energikusabbá váltak a napjaim. A harmadik hét végére az inzulint 2.-egységgel csökkentettem,mert a mért vércukor szintem ezt indokolttá tette. Hálás vagyok mindazért ami most velem történik,hálás vagyok a Ferikó barátomnak,aki adott egy esélyt,hogy élhessek én is úgy mint a másik egészséges ember. Akit érdekel a cukorbetegségem alakulása,az látogasson el erre az oldalra,mert további információkat fogok közzé tenni. Aki személyes kapcsolatba akar velem kerülni,kérem használja ezt az email címet: fmatkovics@gmail.com
Skype: ferenc553
#1
janvaj - 2010.11.05 21:37
Csupán 1 esetleges "beteg jelölt" vagyok, de tudomásom van a stivea- ról! Miért nem azt használjuk? Nulla kalóriás, nincs szénhidrát stb. A guár indiánok évszázadok óta használják még seb felület kezelésre is! A stivea cserjéből készített kivonat akár 300- szor is édesebb és egészséges! Nincs semmi mellékhatása!
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2023 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!