Los Angeles iskolái Jamie Oliver-nek: Nem látunk szívesen

Jamie Oliver étel forrdalma nem megy Los Angeles független iskola negyedébe, a The Telegraph szerint. Az iskola negyed egy tömör levelet küldött Oliver-nek, melyben megtiltják kérelmét, hogy forgathasson az elszegényedett Los Angeles-i iskolákban.

A levél azt ajánlotta, hogy Oliver idejét jobb lenne, ha máshol töltené és a negyed szívesebben venné ha táplálkozáskutatókkal dolgozna azon, hogy elérjék az egészséges iskolai étkeztetést.

Legalábbis ez az, amit az iskola negyed mondott. Ami valójában történik az valami más. Bizonytalan források szerint West Virginia iskolai hivatalnokai – itt forgatta Jamie az első szezonját - azt mondták a Los Angeles-i hivatalnokoknak, hogy az egész egy rémálom volt és csak kényelmetlen helyzetbe hozta az országot és az iskolákat. Nyilvánosan West Virginia hivatalnokai azt mondták a Los Angeles-ieknek, hogy “No Comment”, amikor azok érdeklődtek.

Jamie nem adja fel. Reméli, hogy a szülők és az újonnan választott kormányzó, Jerry Brown, mellé áll a küldetésében, hogy megmutassa a világnak, hogy milyen borzató a köziskolák étkeztetése dél-közép Los Angeles-ben.

Címkék: Jamie Oliver, étkezés, étrend, táplálkozás, egészség, étkeztetés, iskola
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!