Hajdu Julia anaesthesiológiai szakasszisztens/népegészségügyi ellenőr
15 kérdés, válaszra vár 0

Hajdu Julia

anaesthesiológiai szakasszisztens/népegészségügyi ellenőr

Specializáció: Anaesthesiológiai szakasszisztens
Népegészségügyi ellenőr


Bemutatkozás:
1980 óta dolgozom az egészségügyben. Iskoláimat munka mellett végeztem. Munkám egyben a hivatásom és az életem részévé vált. Ápolónőként kezdtem, dolgoztam újszülött intenzív osztályon és felnőtt intenzív osztályon. Folyamatosan képeztem magam. Aneszteziológiai asszisztensként szívsebészeti műtőben, érsebészeti, hasi sebészeti, szülészet - nőgyógyászati műtőben szereztem tapasztalatot. Jelenleg egy kisvárosi kórházban gyakorlom hivatásom, ahol hasi sebészeti, érsebészeti, kisebb traumatológiai valamint kisebb orthopédiai műtéteket végeznek.
Egy pár szó a szakterületről. Az anaesthesia görög szó, jelentése "érzés nélkül". Az anaesthesiológia az érzéstelenítés tudománya.3 fajtája létezik: felügyelett melletti nyugtatás, regionális érzéstelenítés valamint általános érzéstelenítés. A megfelelő eljárás kiválasztása az anaesth.szakorvos feladata, a beteggel történt előzetes egyeztetés után a beteg belegyezésével.
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzám bizalommal.
2010-2014 PTE ETK végeztem népegészségügyi ellenőr szakon. Azóta a közegészségügy-járványügy területen hasznosítom megszerzett tudásom.

© 2009 - 2023 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!