Egri Gábor sebész, proktológus, lézersebész
101 kérdés, válaszra vár 63

Dr. Egri Gábor

sebész, proktológus, lézersebész

Specializáció: Sebész, proktológus

Munkahely: Belvárosi Orvosi Centrum
Web: www.belvarosiorvosicentrum.hu

Bemutatkozás:
Dr Egri Gábor 1987-ben végezett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen.
A SOTE Sebészeti Tanszékén kezdte pályafutását, innen tett kiváló eredménnyel sebészeti szakvizsgát. Később a Fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórházban folytatta tevékenységét. Több szakvizsgát szerzett (sebészet, mellkassebészet, magyar és nemzetközi szakvizsga). Munkája elismeréseképpen korán főorvosi kinevezést nyert.

Szakmai érdeklődése középpontjába a vastagbélrák és a tüdőrák került. Ez a két leggyakoribb rosszindulatú betegség világszerte és Magyarországon is. E területeken a modern műtéti megoldások és a daganattal operált betegek utógondozásán túl a kutatással, diagnosztikával is foglalkozott.
Mindenképpen megemlítendő a Bajcsy kórházi Proktológiai Ambulancia, valamint a Kőbányai ILCO klub Egri doktor által történt megalapítása. Előbbi a végbél- és vastagbéldaganatok szűrésére és egyéb anális elváltozások (aranyér, stb) kezelésére szakosodott rendelés, utóbbi pedig a vastagbél-, végbél daganat miatt hasi bélkivezetéssel (sztóma) élő betegek rehabilitációját szolgáló mozgalom.

A tudományos munkát nagyon nagyra értékeli. Négy kontinensen számos rangos kongresszuson adott elő, vett részt továbbképzéseken Kanadától Japánig, rendszeresen publikál hazai és nemzetközi szakmai folyóiratokban.
Négy éven keresztül a Közép-Dunántúli régió Szakfelügyelő Főorvosaként is tevékenykedett.

A Bajcsy Kórház után, 2010-től karriere betetőzéseként 4 éven át Angliában dolgozott, consultant surgeon beosztásban.
2014 májusában tért haza és csatlakozott a Körúti Orvosi Centrum csapatához, ahol elsősorban Proktológiával és lézeres beavatkozásokkal foglalkozik.

© 2009 - 2022 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!