Juszkó Viola Gyógymasszőr
9 kérdés, válaszra vár 5

Juszkó Viola

Gyógymasszőr

Specializáció: Mozgásszervi betegségek, Rehabilitáció, Prevenció, Sportolás előkészítés és levezetés, Közérzetjavítás, Egészséges életmód


Bemutatkozás:
Juszkó Viola vagyok, tiszaújvárosi masszőr. Nagyszerű nyíregyházi szakemberek, és Kórházban dolgozó orvosok keze alatt tanultam ki a szakmát. Jelenleg sportolókkal, és olyan hétköznapi emberekkel és gyerekkel foglalkozom, akiknek mozgásszervi problémái vannak.

A gyógymasszázs, amellett, hogy enyhíti a panaszokat, serkenti a vérkeringést és az anyagcserét, ellazítja az izmokat, növeli a teljesítményt, továbbá az immunrendszerre is pozitív hatással van. Fájdalomcsillapító hatása kettős. Elsősorban az idegvégződésekre gyakorolt behatás által gátolja az fájdalmas ingerek eljutását az agyba, tehát hasonlóképpen csillapítja a fájdalmat, mint a fájdalomcsillapító tabletták. Továbbá speciális területeken való mechanikus behatás által az agyat fokozott endofrin termelésre készteti, amely szintén fájdalomcsillapítóként hat a szervezetre. A gyógymasszázs nyugtató hatása is közismert, hiszen az izmok ellazítása stressz oldó hatással bír.

© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!