Bimbó Melinda Pszichológus
11 kérdés, válaszra vár 3

Bimbó Melinda

Pszichológus

Specializáció: Klinikai pszichológia, Pszichodráma

Mobil: 06-30-308-9002
Web: www.bimbomelinda.hu

Bemutatkozás:
Pszichológusi oklevelemet az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karán, klinikai szakpszichológusi szakképesítésemet a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. Pszichoterápiás módszerek közül pszichodrámában képződtem a Magyar Pszichodráma Egyesület képzési rendje szerint.

Elsősorban hangulatzavarokkal élők, szorongásos betegségekkel küzdők pszichodiagnosztikai vizsgálatában és alappszichoterápiás ellátásában, ill. krízist átélő személyek segítésében van tapasztalatom.
A kliensekkel való munkám fontos horgonypontjait képezi a segíteni akarás, a teoretikus kíváncsiság és a saját szakmám tisztelete és szeretete.

A mentális rendellenességek diagnosztikája és kezelése mellett szívügyem a pszichológiai ismeretterjesztés, mivel azt gondolom, a pszichés zavarok távol tartásának legolcsóbb és leghatékonyabb módja a megelőzés.
Honlapomon cikkek hetente frissülő kínálatával tudok hozzájárulni ahhoz, hogy a magyar lakosság tájékozódhasson a lelki egészségét, jóllétét érintő kérdésekben.

Ha van kedve, és ideje engedi, kérem, látogasson el ide:
www.bimbomelinda.hu

mobil: 06-30-308-9002
email: melinda.bimbo@gmail.com

© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!