Íme a vámpír nő

Maria Jose Cristerna a vámpír nő – aki egy teljesen új szintre emelte a tetoválásokat és testékszereket.

A mexikói tetoválóművész ügyvéd végzettséggel is rendelkezik.

„A tetoválások a szabadság formái voltak számomra. A családom mélyen katolikus volt,” mondta Cristerna. „Egy vallásos iskolába jártam, szerelembe estem, 17 évesen fehérben mentem férjhez, követtem egy karriert. Jóvá akartam tenni a dolgokat.”

A most 35 éves Cristerna szerint, a folytonos verések otthon rátettek egy lapáttal arra, hogy újjáalkossa magát és betetováltassa testének majdnem 100 százalákát – és ez még nem minden. Több arc piercingje van és titánium beültetések, amik „szarvakat” alkotnak a bőre alatt a halántékainál és a homlokán.

A 4 gyerekes anyukának még fogbeültetése is van, így vámpírfogak teszik teljessé kinézetét – de azt állítja, hogy normális életet él.

„A szarvaim az erő jelképei és fájdalomcsillapítás nélkül ültették őket be. A fogaimat azért csináltattam meg, mert kislánykoromban imádtam a vámpírokat és a szemszínemen azért változtattam, hogy olyanok legyenek, amilyennek igazán akartam őket,” mondta.

Az átalakulása nincs is még készen – még kettő titánium beültetést tervez a feje hátuljára.

„A tetoválás az én módszerem a halhatatlanságra, arra hogy tényleg vámpírrá váljak és ne haljak meg soha – mások bőrén hagyva a munkámat.”

Címkék: tetoválás, vámpír, implantátum, bőr, erőszak, testékszer
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2023 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!