Hírek szakterület szerint

Babák

Túlélte a csecsemő, akinek evőpálcika fúródott az agyába

Egy 14 hónapos csecsemő családja hálát adott az orvosoknak, amiért egy „második lehetőséget” adtak a gyermeknek. Egy evőpálcikára esett rá, ami az orrlyukán keresztül átszúrta az agyát.

Éhenhalt egy kisbaba, akit állítólag orvosok figyeltek

Egy kisfiú éhenhalt, miután napokig nem kapott enni, miközben elviekben legalább kilenc orvos, szociális gondozó és egészségügyi dolgozó vigyázott rá.

7 tipp a bölcsőhalál elkerülésére

A vezető oka a csecsemőkori halálnak egyébként egészséges gyermekeknél a bölcsőhalál. 100.000-ből 50 gyermek hal így meg az Egyesült Államokban. A bölcsőhalált azokra az esetekre vonatkozik, amikor a halál hirtelen és megmagyarázhatatlan.

Elvették gyermeküket, mert nem adtak neki édességet

Szociális gondozók elvették a 2 éves Egyesült Királyságbeli kisfiút anyjától, mert az nem volt hajlandó egészségtelen ételeket adni neki.

3 éves gyerekek még nem beszélnek

Egy angol tanulmány szerint a gyermekek többsége úgy éri el a 3 éves kort, hogy még nem tud beszélni, ami azt is kimutatta, hogy a fiúk kétszer olyan valószínűen bajlódnak a beszéddel, mint a lányok.

A hízós babák túlsúlyosak lehetnek

Azok a babák, akik életük első 6 hónapjában gyorsan híznak, nagyobb valószínűséggel lesznek túlsúlyosak 3 éves korukig, egy új tanulmány szerint.

A Fisher-Price bevonta babaszékét

Fisher-Price egy magasszékből etetőszékké alakítható tárgyat von ki a forgalomból az esés veszélye miatt.
© 2009 - 2022 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!