Hírek időrendben

Meghalt egy nő, aki 10 liter Kólát ivott naponta


A halottkém állítása szerint egy anya halálát az okozta, hogy minden nap legalább 10 liter Kólát megivott.

Kávé beöntés naponta négyszer


Vannak olyan emberek, akik rá vannak szokva a kávéra, de egy pár ezt a szokást egy teljesen új szintre emelte: kávé beöntések.

K-vitamin és a rák kockázat


A K-vitamin szabályozza a vérsűrűsödést ezzel segítve a szervezetnek a kalcium szállításában. Ezen felül még segíthet csökkenteni a csontritkulást és a törés kockázatát, és segíthet az érelmeszesedés megelőzésében is.

Hízás és a mellrák


20 éves kor utáni hízás, akár csak egy 1 kilógramm évente, képes lehet megduplázni a mellrák kialakulásának kockázatát a menopauza után, azokkal a nőkkel szemben, akik tartják a súlyukat.

Elhízott gyerekek: rövid távú egészségügyi kockázatok


Egy új tanulmány szerint az elhízott gyerekek egy széles skálányi betegséggel néznek szembe a fiatal korukban, amelyekkel az életük későbbi szakaszaiban is harcolniuk kell.

Egy terhes texasi lány pereli szüleit abortusza ellen


Egy terhes texasi tinédzser beperelte szüleit, mivel azok azt akarják, hogy elvetesse gyermekét.

Véletlenül gyémántot nyelt egy nő


A Tampai Nők Klubjának jótékonysági rendezvénye egyszerű volt – 20 dollárért lehetett pezsgőt venni és lehetőséget kapni egy 5.000 dollárt érő gyémánt megnyerésére.

Ha pénzt adunk, az boldoggá tehet minket


Ha szeretné jobban érezni magát, akkor adjon pénzt. Ez egy új tanulmány eredménye.

Zene, művészet, színház és jó egészség


Ha Ön szereti a kultúrát - festés, tánc, gitározás - akkor egy norvég kutatás szerint Ön jobban van fizikailag és szellemileg is.

Egészséges állattartás


Ha állatunk van, az ugyanannyira megérdemli a figyelmet és a törődést, mint bármelyik családtagunk. Mint gondozó, csökkenthetjük az egészségügyi kockázataikat, mint például túlsúly, cukorbetegség vagy szívbetegségek csupán pár lépésben.

© 2009 - 2023 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!