Hírek időrendben

Lassan a szalonnával


És a kolbászokkal, szalámikkal és más feldolgozott húsokkal.

Kevesebb házimunka, több súly


Lássuk, hogyan változtak a nők, az elmúlt 50 évben. Most kb. fele annyi időt töltenek házimunkával, mint azt 1965-ben tették ( és megduplázták az idejüket a tv előtt, 8 óra/ hétről több, mint 16 órára).

Mi tesz kövérré?


Egyszerűen az, hogy nem adunk elég nagy figyelmet az evésnek, az lehet a bűnös.

Hogyan enyhítsük az ízületi fájdalmat


Ha fájdalmakkal küzd csontjaival kapcsolatban, akkor a legjobb lépés, ha feláll a mérlegre.

Három 0 kalóriás étel, ami megakadályozza a fogyást


Amikor fogyásról van szó, a legkisebb változtatások hozhatják el az eredményt. Vannak viszont rejtett csapdák, amikbe rendkívül könnyű beleesni.

Sok rák okozta halált alkoholhoz kötöttek


Az alkoholfogyasztás a ráktól szenvedő betegek 4 százalékának haláláért felelős.

Megint elbukott a HIV elleni oltóanyag


Rossz hírek kerültek napvilágra az AIDS vírus elleni harccal kapcsolatban: az amerikai állam lezáratta a HIV elleni oltóanyagért folyó kutatást, mert az nem előzte meg a fertőzést.

Korai ebéd segít a fogyásban


A sikeres fogyás lehet, hogy az időzítésben rejlik. A kutatók 420 fogyókúrázót figyeltek meg, hogy lássák a korai ebéd (3 óra előtt) vagy a késői (3 óra után) eredményez-e bármiféle különbséget 20 hét alatt.

Két vegyület, amit a nőknek kerülniük kellene


Két vegyület, amit több száz termékben használnak - többek között, tapadás gátló konyhai eszközökben, zsírálló papírokban - kapcsolatban állnak az osteoarthritis-szal.

Félelem és zsír


Sok nő azt hiszi, hogy nincsen baja a testképével - de egy MRI-t nem lehet becsapni. Kutatók azt vizsgálták, hogy mi folyik egy nő agyában a testképével kapcsolatban, akik könnyedén kitöltöttek ezzel kapcsolatban egy tesztet.

© 2009 - 2021 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!