Hírek időrendben

6 módja a náthakiütés megelőzésének

Bárki, akinek már volt náthakiütése, ismeri a fájdalmat, amit okozhat. Ezt egy herpes simplex vírus (HSV) okozza. Ezeknek a kellemetlen sebeknek a szájon vagy az arcon, a stressz, megfázás, menstruáció, napégés, kimerültség vagy akár érzelmi trauma lehet a kiváltó oka.

Avokádóval az egészséges étrendért

Ha az avokádó rendszeres része az étrendjének, akkor jó társaságban van, tápanyag tekintetben nézve. Ez új elemzés eredménye kimutatta, hogy az avokádófogyasztás kapcsolatban áll az alacsonyabb testsúllyal.

Omega-3 a mellrák ellen

Egy csoport kutató szerint az omega-3 zsírsavak segíthetnek megelőzni a mellrákot, legalábbis egereknél.

Természetes gyógymódok a gyomorégésre

10-ből 1 ember legalább egy héten egyszer átéli a gyomorégés tüneteit. Ha a krónikus gyomorégést nem kezelik, komoly betegséggé változhat.

Hogyan vegyük rá magunkat a mozgásra

Igazán egyszerű: rendszeres, napi 30-45 perc mozgás segíti a testünket és az elménket formában tartani. Használja a következő tippeket, hogy legyőzze a kifogásokat, amik gátolják ebben.

Telített zsír és a spermium szám

Itt a potenciális étrend figyelmeztetés a férfiaknak. Minél több telitett zsírt visz be, annál nagyobb eséllyel lesz a spermium szám rosszabb. Dán kutatók 701 fiatal férfi mintáját vizsgálták meg és kérdezték őket az étrendjükről is.

Újabb jó hír a bogyókról


Az újabb jó hír a nőknek szól és arról, hogy miért jó enni a bogyókat.

Elhízás és a D-vitamin szint


Ha ellenőrzi a D-vitamin szintjét és az eredmény, ami visszajött: alacsony, akkor egyszerűen az elhízás lehet a probléma.

Mit mond el rólad kutyád fajtája?


Nem csupán külsőleg hasonlíthatunk kedvencünkre, hanem személyiségünkben is.

9 kiegészítő az egészséges tüdőért


A lélegzésre való képesség alapköve a jó egészségnek.

© 2009 - 2022 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!