Felhasználási feltételekA Diagnózis Felhasználási feltételei

A Diagnózis (továbbiakban Honlap) használatakor Ön elfogadja a következő feltételeket.

  1. Minden olyan magánszemély a Honlap regisztrált felhasználója lehet (kizárólag 1 darab hozzáféréssel), aki megérti, elfogadja és betartja jelen Felhasználási feltételeket. A regisztráció, továbbá a különböző adatlapok kitöltése során a felhasználó csak a valóságnak megfelelő információkat adhat meg. Az adatbázisban szereplő információk valódiságáért, az információ frissességéért, valamint a nyelvi hibákért az egyedüli felelősség az adatokat megadó felhasználót terheli. 

  2. A Honlapon található információk nem helyettesíthetik a szakszerű orvosi ellátást! A Honlap használatát olyan felhasználóknak ajánljuk, akik tájékozódni szeretnének egészségüket érintő kérdésekben, de ez nem válthatja ki a szakember tudását, ezért az egészségüket érintő kérdésekkel mindenképpen forduljanak orvoshoz! 

  3. A Honlapon megjelent adatokért és információkért, és ezek felhasználásából eredő esetleges károkért, hátrányokért semmiféle felelősséget nem vállalunk. Felhasználás során szkriptek, cookie-k kerülhetnek a felhasználó számítógépére, melyek semmilyen károsodást nem okoznak, az ez irányú felelősség vállalásától elhatároljuk magunkat. 

   4. A Honlap birtokolja az oldalainkon megjelenített információkat, ideértve a cikkeket, betegtájékoztatókat, a lefordított híreket és a szakértők válaszait. Bejegyzett doménjeinket (diagnozis.hu, kiwamedia.hu, kiwa-media.hu) senki sem használhatja üzleti céllal, vagy mások megtévesztésére, vagy a Honlap lejáratására. A Honlap kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között használható. 

   5. A Honlapról bármikor eltávolíthatjuk az érdekeinket sértő tartalmat. Amennyiben a felhasználó a leírtakat megszegi, saját hatáskörben döntünk a regisztráció megszüntetéséről.  

   6. Magánszemély munkavállalóként ingyenesen adhat fel álláshirdetést a hirdetés feladása munkavállalóként menüpont alatt. Ehhez, érdeklődő, orvos vagy szakember regisztráció szükséges.

Céges - jogi személyiséggel rendelkező - felhasználóinknak (vállalkozó, Bt., Kft., Rt. stb...) munkaadóként lehetősége van álláshirdetések fizetős feladására a hirdetés feladása munkaadóként menüpont alatt.


A Felhasználási feltételek megváltoztatására a jogot fenntartjuk.
© 2009 - 2024 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!