Felfedezték a rák elleni oltóanyagot

1796-ban fejlesztették ki a himlő elleni oltóanyagot, ami segítségével kiírtották a betegséget, ami rengeteg halálesetet okozott. Ez a felfedezés forradalmasította akkor az orvostudomány képét.Most pedig egy potenciális oltóanyaggal álltak elő a rák ellen. A kutatók szerint már három éven belül kész lehet az oltóanyag, mivel már pozitív eredményeket mutatott a próbákon.

Az oltóanyag úgy működik, hogy megtanítja az immunrendszert arra, hogy felismerje a rákos sejteket, cukorszerkezetük alapján, és elpusztítsa őket. Az oltóanyag először a rákos sejt fedőrétegét támadja, majd megöli magát a sejtet.

A tesztek alatt 90 százalékban működött az oltóanyag a mellrákon. A hasnyálmirigy tumorját is különlegesen sikeresen pusztította el.

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy az oltásoknak az a lényege, hogy a testbe belevezetik a betegséget, hogy az kialakítsa az antitesteket, de az igazi elképzelés az, hogy az oltóanyag felhasználja a testet, hogy megölje a betegséget és a fertőzést.

Ezek rendkívül fontos felfedezések. Saját sejtjeinket használhatjuk arra, hogy csökkentjük vagy akár el is pusztítsuk a tumorokat.

Címkék: himlő, rák, daganat, oltóanyag, kutatás, antitest, immunrendszer
#3
Dwokfur (Dr. Tóth Attila) - 2012.06.11 18:16
"Rák elleni oltóanyag"? Vigyázat, panaceum veszély! Csak nem noni dzsúzt adnak be intravénásan? Előtte persze szétzúzzák nagy frekvenciával a vízkő pelyheket...
#2
nafel - 2012.06.04 09:45
Én legalább 4 adagot a családomnak. Még 3 évig dőzsölnek a gyógyszergyártók, az emberek meg hullanak mint a legyek. Tuti lehetne ez rövidebb idő is mint 3 év. Csak valakiknek ez nem éri meg. És közben van idő egy újabb gyilkos kór kifejlesztésére.
#1
kati00 - 2012.06.03 23:52
Én máris kérek 1 adagot.
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!