Erekciós problémák okai

Az erekciós problémák gyakran okoznak jelentős pszichológiai és érzelmi reakciókat a legtöbb férfinál. Gyakran a feszültség és a stressz okozhat további problémákat az erekcióval kapcsolatban. Ezt a „teljesítési fészültséget" orvossal szükséges kezeltetni.

Bizonyos férfiaknál az erekciós problémák korral alakulnak ki vagy depresszióhoz vagy más pszichológiai problémához köthetőek, mint például az özvegy szindróma.

Bizonyos érzések beavatkozhatnak a normális szexuális funkciókba, beleértve az idegességet a szexel kapcsolatban, a stresszt a munkával vagy otthonnal kapcsolatban vagy a jelenlegi kapcsolattal kapcsolatos problémákat. Ezekben az esetekben megoldást jelenthet a szexuális tanácsadás a partnerrel. Minden újabb kudarc további erekciós problémákhoz vezethet, mivel további pszichológiai stresszt okozhat.

Ha fizikai vagy szervi problémáról van szó, akkor az orvosnak először ki kell húznia bizonyos tényezőket, mint a magas vérnyomás, magas koleszterin, szívbetegség, alacsony férfihormon-szint, prosztatarák és cukorbetegség, amik az erekciós problémákkal azonosíthatók. Ezeken a problémákon kívül, más szervi betegségek is okozhatnak erekciós problémákat:

  • Scleroderma (a bőr megkeményedése)
  •  Veseelégtelenség
  •  Májzsugorodás
  •  Hemachromatosis (túl sok vas a vérben)
  •  COPD
Címkék: erekció, stressz, pszichológia
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!