|  | 
			
		|  | 
	
		| Előzzük meg a rákot
				
					| 
Ma olyan ételekről lesz szó, amelyek valamilyen kapcsolatban állnak a rákkal. 
							
							
Egy egészséges étrend segíthet a testnek, hogy egészségesen tartsa magát és néhány esetben néhány étel segíthet a rák kockázatának csökkentésében. Ahhoz, hogy csökkentse a rák kockázatát próbálja ki a következőket. 
	
	
		
		Kerülje a margarint, hidrogénezett olajokat és minden olyan ételt, amely tartalmazhat káros zsírsavakat (pl. a sült ételek).
		
		Növelje az omega-3 zsírsavak bevitelét úgy, hogy több hideg vízi olajos halat eszik vagy friss lenmagot vagy pedig diót.
		
		Próbáljuk az állati élelmiszerek helyett a zöldségekre koncentrálni.
		
		Hormon-mentes, organikus termékeket használjunk, ahol csak lehet.
		
		Egyen sok friss zöldséget és gyümölcsöt.
		
		Igyon zöld teát naponta. 
								Címkék:
								rák, daganat, megelőzés, zöldség, gyümölcs, omega 3, zsír							 |  |  
					|  |  | 
	 
	 
	 |