Egyszerű lépések a biztonságos konyháért


A konyha könnyen háttérbe kerül a háztartási baktérium források vizsgálata közben. A gyakran jelenlevő konyhaszivacs lehet sokszor a bűnös.


A nedves környezete képes a baktériumok növekedésében. A mosdók és lefolyók szintén tipikus baktériumtanyák, akár csak a hűtőkilincs vagy a mikró ajtaja, a vágódeszkáról nem is beszélve.

Csökkentse a baktériumok számát a következő lépésekkel:

Mosson kezet mielőtt ételhez nyúl. Otthoni használatra egy normál szappan teljesen megfelel és még a környezetre sincs rossz hatással.

Cserélje a szivacsot gyakran.

Tisztítsa ki a mosdót és más felületeket, amik gyakran vannak érintve. Öntsön 3/4 csésze fehérítőt kb. 5 liter vízbe és használja ezt. Ha természetes megoldást keres, akkor használjon ecetet.

Címkék: konyha, baktérium, háztartás, szivacs, szennyezés
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!