Csokoládé: Jó a szívnek és az agynak

A kakaó magok, amikből a csokoládét készítik, a legegészségesebb ételek közé tartoznak a világon.

A magok rengeteg egészséges anyagot tartalmaznak, többek között olyanokat, amik segítik a szív- és érrendszerünk egészségét.

Egy kis kocka 85 százalékos étcsokoládé minden reggel megvédheti szív- és érrendszerünket.

A csokoládé az emberek kedvén is javíthat, mivel növeli a szerotonin-szintet az agyban.

A legegészségesebb csokik azok, amik legalább 85-90 százalék kakaót tartalmaznak. A cukrozott tejcsokoládék nem igazán hatásosak, mivel a kakaó az összes pozitív hatását elveszti, ha cukrot és tejet adnak hozzá.

Címkék: étcsokoládé, csoki, agy, szív, érrendszer, kakaó, csokoládé, tej, cukor
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!