Cikkek szakterület szerint

Háziorvoslás

Támogassa immunrendszerét

Az immunrendszer nem más, mint a szervezet természetes védekezőrendszere, mely sejtekből, szövetekből és szervekből épül fel. A védelmi rendszer feladata, hogy megkülönböztesse és elpusztítsa a nem saját, azaz test idegen anyagokat, melyek a szervezetbe kerülnek.

Amit a C-vitaminról tudni kell

Minden amit a C-vitaminról tudni kell!

A D-vitamin hiány új megközelítésben: angol tudósok egy speciális vértesztet fejlesztettek ki

A londoni Kingston Egyetem kutatói nemrég kifejlesztettek egy nagy pontosságú vértesztet, melynek segítségével ki tudják mutatni, hogy egy beteg táplálkozása vajon felelős-e a D-vitamin hiányáért. A D-vitamin hiány ugyanis gyengíti az immunrendszert és növeli a rák és az osteoporosis (csontritkulás) kifejlődésének a kockázatát.

Ausztráliában az „E-Egészség” internetes eszköz segítségével próbálják a férfiak halálozási arányát csökkenteni

Jelenleg Ausztráliában minden órában 5 férfi hal meg olyan, potenciálisan megelőzhető betegségben, amelyet nem fedeztek fel elég korán, és e megdöbbentő szám ellenére a férfiak még mindig vonakodva mennek a háziorvosukhoz.

Edzés a bilire

Végre, egy új taggal bővült a gyermek kiegészítők sora. Egy új bilire készítő műszer készült, ami csöng, ha a gyermek bepisil pelenkájába

A gyermekek és a fiatalok érzékenyebbek az „A” vírusos influenzára

Ausztria – Az intenzív kezelésről Bécsben tartott konferencia során előterjesztett két mexikói és kanadai tanulmány azt mutatja ki, hogy az „A” vírusos influenza elsősorban a gyermekeket és a fiatalokat támadja meg. Súlyos esetekben a H1N1 vírus súlyos légzési problémákat okozhat magas halálozási aránnyal.
© 2009 - 2023 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!