Cikkek időrendben

Érzéstelenítés szülés alatt

Rengeteg nő gondolja úgy, hogy mindenképpen természetes módon akar szülni, amíg el nem kezdődik a folyamat és rá nem jön, hogy pontosan milyen fájdalmas dolog is a szülés.    

Fogorvosok szokásai

A közelmúltban megrendezett  nagy Chicagoi  fogászati kongresszuson érdekes megközelítésben tesztelték a jelen lévő szakembereket,  ahol a fogorvosokat szájápolási szokásaikról, trendekről és hasonlókról kérdezték.

Sok a megelőzhető haláleset

Azok a betegségek, amik megelőzhetőek lennének oltásokkal, több amerikait ölnek meg évente, mint az autóbalesetek, a mellrák vagy az AIDS.

A herpes simplex

A herpeszt lehet kezelni, de nem lehet gyógyítani.

A kiütésekről

A kiütés egy általános fogalom a látható kitörésekre a bőrön. A kiütések nagyon gyakoriak minden korosztálynál és majdnem minden ember átesik valamilyen fajta kiütésen élete során

A krónikus hepatitisz B

Mi a különbség az akut és a krónikus hepatitisz B között?

A legjobb és legrosszabb másnaposság elleni módszerek

Sajnos nem létezik olyan pirula, ami elmulasztja a másnaposságot, de vannak bizonyos módszerek, amivel enyhíteni lehet az átmulatott éjszaka utáni fájdalmakat.

A maszturbáció és a prosztatarák

A gyakori maszturbálás növeli a fiatalokban a prosztatarák kockázatát, de az 50-es éveikben járó férfiak veszélyét viszont csökkenti a betegségre egy tanulmány szerint.

A mellnagyobbítás lehetséges veszélyei

A mellnagyobbítás iránti növekvő érdeklődésnek köszönhetően, a mellnagyobbítási folyamatok jobbá és biztonságosabbá váltak.

A női szexualitás

A nők maguk tisztában vannak saját szexualitásukkal. Minden életkorban újabb dolgokat tanulnak meg szexualitásukról.
© 2009 - 2024 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!