Az óvszer, mint szexjáték

Amikor fiatal, kínosan vásárolja őket. Amikor idősebb, nem megy el otthonról nélküle. És ha egyszer megállapodik, már nem lesz szüksége rá. Az egyszer utált, egyszer tisztelt óvszerről van szó.

Az óvszer nagy utat járt be, onnan kezdve, hogy állatbelsőségekból készítették, egészen a mai napig, amikor már high-tech módon védi meg az embereket a betegségektől és a terhességtől.

De az óvszereknek volt némi PR problémájuk az elmúlt években. A férfiak szerint csökkenti az élvezetet. A nők még mindig kínosnak érzik, hogy megkérjék partnerüket a viselésére. A fiatalok pedig sokszor azt hiszik, hogy nem érdemes vele foglalkozni.

De most egy teljesen új időszaka kezdődik az óvszernek. Az igazság az, hogy nem csak fogamzásgátlásra és betegség-megelőzésre jó már. Attól függően, hogy melyiket választja, még hozzá is ad a szexuális játékhoz.

Ha nem szokta nézegetni az óvszeres polcokat, akkor nem is tudhatja, hogy mi is folyik a fogamzásgátlás régies módjánál. Tehát íme a bemutatója annak, hogy miket is találhatunk az óvszerek világában:

1. Ízesített

2. Textúrázott

3. Sötétben világító

4. Vékony

5. Nedvesített

6. Olyan anyaggal átitatott, hogy hosszabban bírja

7. Kreatív formájú

Címkék: óvszer, védelem, szexjáték
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!