A szex jobb egészséghez vezet

Következzen néhány eredmény, amit kutatók találtak a szex és az egészség között (az eredmény kapcsolatban élők szexualitásáról szól).

Csökkenti a depressziót

Azon nők kevésbé depressziósak, akiknek a párja nem használ óvszert, azokhoz hasonlítva, akik partnere használ. 300 nő töltött ki tesztet névtelenül még egy 2002-es tanulmányban a szexuális viselkedésükkel kapcsolatban. A kutatók azt mondták, hogy az ondó tartalmaz olyan anyagokat, amelyek képesek hangulatot változtatni és ebből azt a következtetést vonták le, hogy a vaginába jutva képes a hangulatot változtatni. A kutatók hozzátették, hogy az óvszer használata fontos a nem kívánt terhességgel és a szexuális betegségekkel szemben.

Csökkenti a halálozási esélyt

A kutatásban 1000 középkorú férfit vizsgáltak. A halálozási arány közel 50 %-kal volt kisebb azoknál, akiknek több orgazmusuk volt, mint akiknek kevesebb.

Kevesebb fejfájás

Egy 2001-es tanulmány azt mutatta, hogy 30%-a a nőknek jelentett javulást a migrénjüket illetően szex után. Továbbá 17.5%-nak múlt el teljesen a fejfájása. Összesen 5.3% mondta, hogy rosszabb lett a fejfájás szex után.

Címkék: szex, szexualitás, szexuális élet, társ, egészség, sperma, védekezés, vagina, boldogság, hormon
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2023 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!