A radiológiai vizsgálatok kicsit más szemszögből

A Covenant Health System bemutatta a Fuji Kiszámított Radiológia és Digitális Képtároló és Képtovábbító Rendszert (PACS), hogy javítsa a behatolást a kritikus képfeldolgozásba az összes orvosnak.

A PACS-szel könnyedén elérhetőek a képek online, bármelyik Covenant számítógépről, beleértve a nővérek szobáit minden rendelőben. Mivel párhuzamosan nézhetők több helyszínről, nincsen többé késés, amikor a képeket meg kell osztani.

A PACS rendszer kompatibilis 73 részével a megállapított képtároló felszereléssel a Covenant-nál, beleértve a CT-t, az MR-t, az ultrahangot, a hordozható röntgeneket, rutin megállapításokat, a nukleáris medicinát és a PET-et.

Hogyan működik

Amikor egy beteget megvizsgálnak, a kiszámított radiológia technológia lefotózza a radiografikus képeket egy fotó-stimuláns képlemezre, amit utána digitalizálnak. A képre digitálisan tesznek szert és a PACS szerverén tárolják. Engedélyezett felhasználók be tudnak lépni a PACS-be a személyes felhasználói nevüket használva és megnézhetik a képet, percekkel a procedúra után.

A rendszer biztonságos és egy különleges felhasználói nevet és jelszót kér, hogy beléptethessen. Egy automatikus kilépő funkció is van benne, hogy megakadályozzák a nem engedélyezett belépést.

Címkék: röntgenfilm, radiológia, röntgen, CT, PET, MRI
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2022 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!