A legjobb étrend pattanások ellen


A csokoládé talán nem "repeszti fel" a bőrt, de egy új tanulmány szerint kapcsolat van a pattanások és a tejtermékek között, ugyanúgy, ahogy magas glycemic indexű (GI) szénhidrátok között is.


A kutatók több, mint egy évszázadnyi kutatást néztek vissza az ételek és a pattanások közötti kapcsolatokat vizsgálva. Az előzetes vizsgálatok a csokoládét, cukrot és a zsírokat teszik felelőssé. Az 1960-as évek óta a bőrgyógyászok nem találtak kapcsolatot az étrend és a pattanások között.

Ez talán most változik. A kutatók kapcsolatot találtak a tejtermékek és a magas GI tartalmú ételek és a pattanások között.

Néhány tanulmány szerint az ilyen ételek kerülésével, megelőzhetjük a pattanások kialakulását.

Címkék: étrend, csokoládé, pattanás, bőr, glycemic index
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!