A gyerekeknek otthon csomagolt étel felmelegszik, így veszélyes

Ha ételt csomagol gyermekének, nagy valószínűséggel veszélyes hőmérsékleteken fog kikötni mielőtt még elfogyasztaná a gyerek.

Ha több mint két órán át tartjuk ételünket 4 és 60 fok között, azt megenni már nem biztonságos.

Ez azt jelenti, hogy a baktériumok, amik az ételmérgezést okozzák – mint az E. Coli és a Salmonella – gyorsan terjedhetnek a szendvicsekben, amiket gyerekeink esznek.

Ez egy fontos tény, ami azt mutatja, hogy egy problémán változtatni kell.

A megoldás: az ebédeket sok jeges zacskó közé pakoljuk és ha van rá lehetőség, a gyerek tegye be egy hűtőszekrénybe az iskolában.

Címkék: szendvics, ebéd, Salmonella, E-coli, étkezés, baktériumok
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!