A Facebook-hoz fordul egy vesére szoruló nő

Több mint 400 millió aktív felhasználója van a Facebook-nak, így egy 30 éves detroit-i nő úgy döntött, hogy az oldalt hívja segítségül, hogy megmentse az életét.

Melissa Foster komoly egészségügyi problémákkal küzdött egész életében. 16 évesen egy olyan vesebetegséggel diagnosztizálták, ami nagyon gyorsan akut veseelégtelenséghez vagy akár halálhoz vezethet.

Miután dialízisen volt egy bizonyos ideig, Foster volt annyira szerencsés, hogy kapott egy vesét, de 4 évvel később az új veséjét nem fogadta be a teste.

„Minden elég rosszra fordult,” mondta Foster. „Sok komplikáció merült fel. A vérnyomásom kontrollálhatatlan, az epehólyagomat pedig el kellett távolítani, mindezt azért, hogy felkészítsenek az újabb átültetésre.”

A Facebook oldalán Foster elmagyarázta, hogyha nem talál egy élő donort, akkor valószínűleg a várólistán fogja tölteni az elkövetkezendő 12 évet. Pont ezért fordult a weboldalhoz.

„Úgy gondoltam, hogy a Facebook egy nagyon nagy felület, így talán valaki véletlenül rámakad és a donorom lesz,” mondta.

A Fecebook oldalának neve: Mel Needs a Kidney

Címkék: Facebook, vese, átültetés, dialízis, közösségi oldalak
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2023 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!