7 étel, amit soha ne egyen

Élelmiszerkutatók közlik a világgal, hogy melyek azok az ételek, amik tele vannak toxinokkal és vegyszerekkel.

A tiszta étkezés titka egyszerű – olyan gyümölcsöket, zöldségeket és húsokat vegyünk, amik minimális feldolgozáson estek át.

  1. Az endokrinológus soha nem enne: paradicsomkonzervet – válaszzon üvegben tárolt paradicsomot.

  2. A farmer soha nem enne: kukoricával etetett marhát – vásároljon fűvel etetett marhát.

  3. A toxikológus soha nem enne: mikrózható pattogatott kukoricát – pattogtasson régimódi eljárással, serpenyőben.

  4. A farm vezetője soha nem enne: nem organikus krumplit – vásároljon organikus krumplit. A megmosása nem elég, mivel a vegyszerek beszívódnak a krumpli húsába.

  5. A halászati szakértő soha nem enne: farmon tartott lazacot – vásároljon a vadonban halászott, alaszkai lazacot. Ha a csomagoláson a „friss atlanti” felirat látható, a hal farmon tartott volt.

  6. A rákkutató soha nem inna: mesterséges hormonokkal készített tejet – vásároljon rBGH- és rBST-mentes vagy organikus tejet.

  7. Az organikus ételek szakértőke soha nem enne: hagyományos almát – vásároljon organikus almát, hogy elkerülje a beszívódott vegyszereket.

Címkék: élelmiszer, kutatás, toxinok, vegyszerek, táplálkozás, zöldség, gyümölcs, hús
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!