14 gyerekes anyuka nem nyugszik amíg ikreket nem szül

Egy 14 gyerekes anyuka azt nyilatkozta, hogy nem fogja abbahagyni a babák gyártását, amíg nem szül ikreket.

A 40 éves Sara Foss, áprilisban szülte meg tizennegyedik gyermekét, de a szülés után olyan gyorsan teherbe akar ismét esni, amennyire gyorsan csak lehetséges, hogy valóra válthassa álmát.

„Mindig is ikreket vagy hármas ikreket akartam. Ez a legnagyobb vágyam és addig fogok próbálkozni amíg valóra nem válik.” mondta Foss. „Sőt, nem fogom abbahagyni a próbálkozást addig, amíg meg nem csináltam. Szeretek gyermekeket szülni – az a legszebb dolog a világon.”

Sara 16 éves volt amikor megszülte első gyermekét, Patrickot, 1986-ban – de a szülést traumaként élte meg, így megfogadta, hogy nem szül több gyereket.

Egy évtized múlva gondolta meg magát és szülte meg második fiát, Stephent – és azóta szinte minden évben szült egy gyereket.

„Túlléptem a szülésen való félelmemen és elkezdtem gyermekeket szülni. Zseniálisak. Nem zavarnak egyátalán. Fantasztikusak.” mondta Foss.

Címkék: terhesség, szülés, iker terhesség
#1
kekrozsa70 - 2010.07.01 11:20
Nagyon szépek az iker babák,de gonolni kell a valdságos idöre,mi lessz ha közbe jöm valami és gondlessz az anyagiakkal !!Vagy van egy biszos háttér ??? milios tartalékkal ??
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2020 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!