Sikos Géza plasztikai sebész, Hajbeültetés Klinika
8 kérdés, válaszra vár 1

Dr. Sikos Géza

plasztikai sebész, Hajbeültetés Klinika

Specializáció: Hajbeültetés hajátültetés FUT-FUE módszerek alkalmazása

Munkahely: Sikos Plasztikai Sebészet Hajbeültetés Klinika
Web: www.sikos.hu, www.shklinika.hu

Bemutatkozás:
Sikos Plasztikai Sebészet: Önálló magánklinika, 1992 óta működik folyamatosan! Vezető: dr. Sikos Géza plasztikai sebész szakorvos, hajbeültetés specialista. Műtéteink: FUT hajátültetés-FUE hajbeültetés (hajbeültetés, hajtranszplantáció), mellplasztika ( mellfelvarrás, mellkisebbítés), mellnagyobbítás szilikon implantátummal, Botox injekciós ránctalanítás, zsírleszívás, ajakvastagítás, szájfeltöltés, fülplasztika, orrplasztika, hasplasztika, gynecomastia (férfi mellplasztika), ráncfeltöltés, zsírfeltöltés, női intim műtétek ( kisajak kisebbítés, kisajak plasztika), pénisz vastagítás, anyajegy eltávolítás, hegkorrekció, szemhéjplasztika és más esztétikai-kozmetikai beavatkozások is! Sikos Hajbeültetés Klinika: Professzionális, garantált minőségű FUT- FUE hajátültetés-hajbeültetés follikuláris (hajtüsző) egységekkel hajbeültetés hajátültetés 20 éves tapasztalattal! Tudja meg Ön is a siker titkát, amit már nagyon sok eredményesen operált paciensünk ismer! GYŐZŐDJÖN MEG. Sikos Hajbeültetés Klinika különleges fényképgalériája, Magyarországon egyedülálló képanyaggal! Közel 80 paciens 800 képe és folyamatosan frissül! TAPASZTALAT, SZAKÉRTELEM. Intézetünk a legrégebben működő, nemzetközileg elismert, hajbeültetésre specializálódott első magyar magánklinika! Sok sikeres eredmény, elégedett paciens a hajátültetés munkásságunk bizonyítéka. Nálunk mindig plasztikai sebész szakorvos, hajbeültetés specialista végzi a hajbeültetés műtétet! FEJLETT MÓDSZEREK. Klinikánkon mindig az elérhető legfejlettebb hajbeültetés FUT-FUE módszereket alkalmazzuk! MINŐSÉGI HAJNÖVEKEDÉS, SOK HAJ ÁTÜLTETÉSE. Többfajta, de egyformán hatékony technika, szükség szerint kombinált alkalmazásával valódi, minőségi hajnövekedést garantálunk Önnek! SIKOS KLINIKA = ELŐNYÖS ÁRAK. Egy műtéttel a lehetséges legtöbb hajat ültetjük be Önnek igen előnyös díjazás mellett. De nem ajánlunk nagyobb műtétet sem több hajjal a szükségesnél. FONTOS: Nálunk előnyös, racionális áron több hajat kaphat! Mi mindig graftokban adjuk meg a műtéti díjat - Ön ezzel jár jól!

2018.
11.
06.
Mezzo Fruzsina kérdése:

Tisztelt Doktor Ur! 29 eves anyuka vagyok reflux beteg amire proton pumpa gatlot szedek mar 1 eve panaszaim osszel tavasszal kiujulnak. Mellnagyobbitast tervezek, lehet-e a refluxbetegsegem kizaro ok? Valaszat elore is Köszõnöm
Sikos Géza plasztikai sebész, Hajbeültetés Klinika
2018.
11.
06.
Önmagában a reflux nem kizáró tényező
2018.
07.
05.
Jankovich Nándor kérdése:

Kedves Doktor úr ! Lassan egy éve lesz, hogy elvágtam az ujjamat… http://site-571145.mozfiles.com/files/571145/galleries/12600246/large/bal_mutatoujj__1_.JPG?3191540 A bőr érzéketlenné vált, de a nagyobbik baj az, hogy még mindig fáj és piros az ujjbegy… (Egyre többször próbálok –és tudok- gitározni, de egy negyedóra után már nagyon fáj…) Tudnának valamilyen gyógyírt e bajra ? KÖSzÖNETTEL: Jankovich Nándor (Győr)
Sikos Géza plasztikai sebész, Hajbeültetés Klinika
2018.
07.
05.
Sajnos csak az idő segít, mert az idegi regeneráció lassú lehet ezen a területen. De később biztosan jobb lesz. tudom hogy nem jó hallani de türelemre van szüksége. És a gitározás különösen nehezebb igy, remélem a mindennapokban kevésbé zavarja
2016.
05.
22.
jocoka19 kérdése:

Tisztelt doktór úr! Azzal a problémával fordulok őnhöz hogy kb. 4 hónapja vannak gondom a jobb kezemel A csuklómba nyomást érzek, a kézfejembe bizsergő érzést érzek, a csuklómat mikor mozgatóm kattogás érzetet érzek benne, a tenyeremen szúros fájdalmat érzek Ennek mi lehet az oka? És hova érdemes ezzel fordúlnom? Kőszönetel
Sikos Géza plasztikai sebész, Hajbeültetés Klinika
2016.
05.
23.
Javaslom forduljon kézsebész szakorvoshoz, lehet hogy valamilyen kötőszövetes elváltozás van a háttérben amely az idegeket nyomja ( pl carpal tunnel syndroma) dr. Sikos
2016.
05.
02.
varrat gyógyulás kérdése:

Üdvözlöm! Nemrég eltávolítottak egy anyajegyet a nyakamról sebészeti úton, körülbelül egy hónapja. A heg maga nagyon szépen gyógyul, most már csak rózsaszínes és egyáltalán nem kimagasló, szép lapos. Azonban a két végén, de főleg az egyiken jól láthatóan dudor van, ami miatt aggódom, mert attól félek, hogy nem múlik el és nem tudom miért van ez. Nem piros és nem is érzékeny, tehát nem gyulladásról van szó.Várom a véleményét, üdvözlettel: Sipos Bíborka
Sikos Géza plasztikai sebész, Hajbeültetés Klinika
2016.
05.
03.
A hegek gyógyulása, alakulása általában kb. egy évet vesz igénybe, de még az után is alakulhat. Türelemmel kell lennie, a nyakon többnyire szépek gyógyulnak a hegek dr. Sikos
2013.
03.
22.
Keloid kérdése:

2011 áprilisában észrevettem a jobb combomon, a fenekem alatt egy anyajegy szerű bőrkiemelkedést. A bőrgyógyász akkor megnézte, mondta, hogy a mérete miatt ő nem veheti le, ezért kiírt 2 hét múlva egy műtétre. Akkor az a bizonyos kiemelkedés már sokkal kisebb volt, ám a sebész azt mondta, mindenképpen le kell venni. Szövettani vizsgálatra azonban nem küldték el. Körülbelül a műtét után 2 hónappal elkezdett fájni a sebhely, és meglehetősen megdagadt. Visszamentem a sebészetre, ahol azt mondták keloid-os. Kaptam rá krémet, és átküldtek a plasztikai sebészetre. Novemberben kaptam bele egy Kenalog injekciót, majd decemberben is. A súlyos mellékhatások miatt többet nem kaphattam. 2012 februárjában a plasztikai sebész felnyitotta a heget, és hegkimetszést hajtott végre. Elég sikertelenül, mert utána még nagyobb fájdalmaim voltak, 3 hónapig használtam rá Kelo-Cote-ot. Júniusban kaptam egy újabb Kenalog injekciót, júliusban csak egy kontrollra kellett menni, majd októberben, novemberben és decemberben ismét Keloid injekciót kaptam. A sebem pedig borzalmasan fáj továbbra is, elég nagyméretű és frontérzékeny, azt mondta az orvos, hogy ez teljesen normális. Mit gondol, mennyi kezelés kell még ahhoz, hogy javuljon a helyzet? Vagy szükség lesz műtétre még?! Válaszát előre is köszönöm!
Sikos Géza plasztikai sebész, Hajbeültetés Klinika
2013.
03.
25.
Sajnos látatlanban semmilyen véleményt nem tudok kialakítani a konkrét esetével kapcsolatban. Kérdéseire is csak vizsgálat után tudnék vélaszolni, elvlelg lehet még több kezelésre szükség, de műtétre biztosan nem. dr. Sikos
2011.
05.
25.
krisztina kérdése:

Tisztelt doktor ur, en egy szuletesi rendeleneseggel szulettem azt hiszem donga labnak nevezik.Az erdekelne,hogy el lehetne e tuntetni a muteti hegeket mivel vagy negyszer voltam mutve gyerek koromban most, 30 eves vagyok de nagyon zavar,hogy mindenki megbamul.erdekelne a mutet kimenetele es, hogy helyre lehetne e hozni a labamat,hogy olyan legyen mint masnak.Es egy ilyen mutet ara is erdekelne,koszonom valaszat
Sikos Géza plasztikai sebész, Hajbeültetés Klinika
2011.
05.
25.
Kedves érdeklődő! Hegeket sajnos nem lehet eltünteni, csak korrigálni. LÁtatlanban nem tudom hogy Önnél milyen lehetőség van. Dongaláb műtétje ortopéd orvosra tartozik.
2010.
02.
26.
ágika28 kérdése:

Tisztelt Doktor Úr!Volt egy születési rendellenességem:a bordáim befelé fordultak,nem a szegycsonthoz nőttek. Tavasszal lesz a 4-dik pectus műtétem(kilenc évesen operáltak először)aminek köszönhető,hogy elég deformáns a mellkasom és ez által a melleim is.Nyolc éve szültem,a kisfiamat csak a jobb oldali mellemből bírtam szoptatni mert a másik sokkal kisebb.A kérdésem a következő:ilyen tipusú mellműtétet támogat-e az OEP.és ha igen milyen mértékben?Mert sajnos nem bírnám megfizetni.Lelkileg is nagyon megvisel sajnos ez,hogy "ilyen"vagyok.Válaszát előre is köszönöm!Tisztelettel:Kolozsi Ágnes
Sikos Géza plasztikai sebész, Hajbeültetés Klinika
2010.
02.
26.
Kedves Kolozsi Ágnes! Ilyen típusú műtétekhez (lévén alapja fejlődési rendellenesség) természetesen jár OEP támogatás. Állami egészségügyben, plasztikai sebészeteken javalom hogy érdeklődjön dr.Sikos
© 2009 - 2019 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!