Együnk sok borsót

A friss zöldborsó természetesen édes és ízletes kiegészítője lehet bármilyen könnyű ételnek.

Jó forrásai a K és C vitaminoknak, magnéziumnak, és rostoknak. Továbbá támogatja a csontokat, a szív- és érrendszert és a beleknek is jót tesz. Következzen három népszerű borsófajta.

  1. Zöldborsó.

  2. Hóborsó.

  3. Csattanóborsó.

A hó- és zöldborsó a kora tavasszal szerezhetőek be. Mindegy melyiket választjuk a lényeg, hogy a lehető legfrissebb legyen. A hűtőszekrényben néhány napig még eltárolhatjuk, de a legfinomabb egyből felhasználni.

Címkék: borsó, vitamin, szív, érrendszer, belek, zöldség, C vitamin, K vitamin, magnézium, rost
A hír kommentálásához jelentkezzen be!
© 2009 - 2018 diagnozis.hu - Minden jog fenntartva!